Wpisz tekst...

Catering Okolicznościowy - Gdańsk

Potrzebujesz kameralnego miejsca ,aby urządzić rodzinną imprezę. Chcesz spotkać sie ze znajomymi a brakuje Ci czasu i pomysłu na przygotowanie dań.Organizujesz wycieczkę lub spotkanie służbowe? To żaden problem! Jeżeli czytasz ten tekst, to dobrze trafiłeś. Urodziny, chrzciny,komunie, uroczystości weselne, cateringi, obiady grupowe,grille, duże imprezy masowe i  wiele innych uroczystości. Wszystko to, dostępne tylko u nas.

 

Catering okolicznościowy Gdańsk – nasza oferta


Oferujemy kompleksowy, smaczny i różnorodny catering okolicznościowy. Gdańsk to miasto, w którym realizujemy usługę dowozu zakupionych zestawów pod wskazany adres. Nasza oferta została opracowana z myślą o każdym kliencie. W związku z tym posiadamy zestawienia cateringowe w różnym przedziale cenowym. Dzięki temu nasi klienci mogą dopasować ilość dań i przekąsek do specyfiki przedsięwzięcia, indywidualnych preferencji i możliwości finansowych. Niezależnie od ceny zestawu, każde z naszych dań przygotowywane jest z pełnym zaangażowaniem i starannością. Kadra kucharzy dokłada wszelkich starań, aby oferowana przez nas usługa cateringu okolicznościowego w Gdańsku była satysfakcjonująca dla każdego gościa, biorącego udział w danym przyjęciu lub wydarzeniu.

 

Catering okolicznościowy w Gdańsku – różnorodne menu


Głównym celem naszej działalności jest zapewnienie klientom różnorodności smaków. Stale udoskonalamy naszą ofertę, wprowadzając kolejne dania i zestawy do naszych kart menu. Zdajemy sobie sprawę, że udane przyjęcia, imprezy, spotkania, czy wydarzenia, to nie tylko zasługa dobrej atmosfery, ale i wysokiej jakości potraw na stołach. Dokładamy wszelkich starań, aby przygotowywane przez nas posiłki smakowały nawet najbardziej wymagającym klientom. Na co dzień mamy bardzo szerokie menu. Zaczynając jak sama nazwa mówi od pizzy,sałatki,makarony,pierogi,kebaby,dania obiadowe itp. Poniżej zapraszamy zapoznać się z cennikiem i menu na uroczystości. 

 

Najlepszy catering okolicznościowy na terenie Gdańska – składanie zamówień

Wszystkie dania przygotowyjemy z należytą starannością i smakiem. Aby skorzystać z menu na imprezy okolicznościowe zamówienie nie może być niższe niż 400 zł. Jeżeli zamówienie jest niższe prosimy sugerować się standardowym menu. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości co do opisywanej oferty, serdecznie zapraszamy do kontaktu telefonicznego. Z chęcią ustalimy wszelkie formalności i odpowiemy na szereg pytań, związanych z proponowanymi zestawami cateringowymi i kompleksową realizacją usługi. Pozostajemy do dyspozycji klienta na każdym etapie trwania współpracy. Zapewniamy profesjonalne, indywidualne podejście do konsumenta, bezproblemowy przebieg transakcji i smaczne, różnorodne posiłki. W przypadku cateringu okolicznościowego (Gdańsk), dokładnie zabezpieczamy dania przez transportem. Zestawy cateringowe dotrą do Ciebie w sposób bezpieczny, niewymagający poddawania produktów ponownej obróbce cieplnej.

 

Imprezy okolicznościowe we współpracy z nami – dlaczego warto?


Jesteśmy doświadczonym zespołem, który realizuje oferowane usługi z niezwykłą starannością i dbałością o zadowolenie klientów. Posiadamy wieloletnie doświadczenie zarówno w przygotowywaniu zestawów cateringowych, jak i organizacji imprez okolicznościowych. Nabyta wiedza pozwala nam świadczyć usługi na najwyższym poziomie i dopasowywać ofertę do potrzeb i oczekiwań konsumentów. 
 

Jeżeli chcesz zobaczyć przykładowe zdjęcia naszych dań, zobacz na naszym facebooku jak wygląda efekt końcowy.

Zapraszamy w podróż smaków! 

 

Zestawy

80zł

-zupa

-drugie danie(ziemniaki, jeden rodzaj mięsa, dwie surówki)

-napoje 500ml/os

-kawa, herbata

95zł

-zupa

-drugie danie(dwa rodzaje mięs, ziemniaki, dwa rodzaje surówek)

-napoje 500ml/os

-kawa, herbata

140 zł

-zupa

-drugie danie(dwa rodzaje mięs, dwa rodzaje surówek, ziemniaki)

-5 rodzajów przekąsek

-napoje 500ml/os

-kawa, herbata

 

170 zł

-zupa

-drugie danie (dwa rodzaje mięs, dwa rodzaje surówek, ziemniaki)

-8 rodzajów przekąsek

-napoje 500ml/os

-kawa, herbata

 

Mając dwa rodzaje mięs do obiadu podajemy 70% z każdego rodzaju. Tak samo jest w przypadku przekąsek. Większa ilość podawana jest na wyraźne życzenie klienta z dodatkową opłatą.

W przypadku napojów, jeżeli podane zostanie więcej napojów niż 500ml na osobę, wówczas jest dodatkowa opłata za napoje.

Zamawiając uroczystość zastawa i obrusy są wliczone w cenę.

 

ZUPY

 

1.Rosół z makaronem  ………………………………………………………………………………………….13zł

2.Krem z pomidorów z grzankami…………………..…………..………………………………….……..13zł

3.Barszcz  czysty  z uszkami………………………………………………………………………………..….13zł

4.Barszcz Ukraiński ……………………………………………………………………………………………..13zł

5.Żurek  …………………………………………….........................................................................13zł

6.Krem grzybowy z gałkami ziemniaczanymi….…………………………………………………………..15zł

7.Serowo-porowa z klopsikami……………………………………………….……….13zł

8. Zupa łososiowa………………………………………………………………………....16zł

9.Cebulowa z grzankami z serem………………………………………………….…..13zł

10.Zupa Węgierska(na ostro)………………………………………………………….13zł

11.Czanachy………………………………………………………………………………16zł

12.Grochówka z wędzonką…………………………………………………….……..14zł

13.Krem z białych warzyw……………………………………………………………14zł

14. Krem z zielonych warzyw z pestkami słonecznika……………………….………….16zł

15.Kalafiorowa…………………………………………………………………..…….13zł

16.Ogórkowa…………………………………………………………………………..13zł

17.Kapuśniak na żeberkach…………………………………………………………….…16zł

18.Zupa Mexykańska(na ostro)……………………………………………………..……16zł

19.Solanka z kaparami…………………………………………………………….……..16zł

20.Szczawiowa………………………………………………………………….…….13,00zł

 

Cena liczona za pojemność 350 ml

 

MIĘSA

 

1.Kotlet De Volaille(pierś z kurczaka faszerowana masłem i koprem)....................................16zł

2.Karkówa w sosie pieczeniowym………………………………………….............................................16zł

3.Zrazy wieprzowe w sosie……………………………………………………………………………………………18zł

4.De Volaille z pieczarkami i serem………….…………………………………….…………………………….18zł

5.Kotlet Lwowski(pierś z kurczaka duszona w śmietanie z pieczarkami i cebulką)…………………………….18zł

6.Chrupiący Kurczak(pierś panierowana w płatkach kukurydzianych)………………………………….…..… 16zł

7.Tradycyjny schabowy (przygotowany w marynacie mleka i cebuli)…………………………………………...16zł

8.Kotlety mielone…………………………………………………………………….………11zł

9.Grillowana pierś ze szpinakiem i serem…………………………………………………..17zł

10.Pollo(pierś zapiekana z pomidorami,oliwkami)………………………………………….…….17zł

11.Chickenbert(pierś zapiekana z serem camembert)………………………………………….…18zł

12.Udko pieczone………………………………………………………………….………..14zł

13.Żeberka w sosie………………………………………………………………………….22zł

14.Polędwiczki wieprzowe( w sosie śmietanowym z grzybami)……………………………...….27zł

15.Golonka(ok 2 kg/szt.)zamówienie nie mniej niż 5 szt…………………………………..54zł

16.Pierś panierowana……………………………………………………………………….15zł

17.Kotlety mielone faszerowane pieczarkami……………………………………….....13zł

 

DODATKI

1.Ziemniaki puree…………………………………………………………………………………………………………7zł

2.Ziemniaki opiekane..............................................................................................................7zł

3.Smażone ćwiartki ziemniaków ze skórką…………………………………….……………10zł

4.Frytki z batatów……………………………………………………………….…………..13zł

5.Frytki……………………………………………………………………………….………5zł

6.Marchew z pomarańczą………………………………………………….………………....5zł

7.Buraczki……………………………………………...........................................................5zł

8.Surówka z białej kapusty, pora, marchwi, papryki czerwonej, selera i jabułka……….6,50zł

8.Surówka z białej kapusty i zielonego groszku z majonezem……………………………...6zł

9.Sałatka z pomidorów, ogórków ,cebulki, fety, oliwek i sos vinegret……………………..7zł

10.Kapusta kiszona…………………………………………..……………………………...5zł

11.Colesław…………………………………………………………………………………..6zł

12. Surówka z kapusty pekińskiej, papryki, pora i kukurydzy z jogurtem naturalnym…..…6zł

Cena dodatków liczona za 150g

 

PRZEKĄSKI

 

1.Roladki z łososia faszerowane kremem śmietankowym NA ZIMNO…………………………..9zł/szt.

2.Roladki ze świeżych ogórków z twarogiem NA ZIMNO…………...……………………....7,50zł/szt.

3.Koreczki z pomidorów koktajlowych z fetą NA ZIMNO…………………………………..…..8zł/szt.

4.Pomidory z mozzarellą NA ZIMNO……………………………………………………….…9zł/200g

5.Ziemniaki w mundurkach z gzikiem NA CIEPŁO…………...…………………………..…...9zł/200g

6.Jaja   faszerowane pasztecikiem NA ZIMNO…………………………………………….….....5zł/szt.

7.Roladki z szynki parmeńskiej z kremem i melonem NA ZIMNO……………………...……....9zł/szt.

8.Rolada łososiowo-szpinakowa NA ZIMNO………….…………………………………...…..11zł/200g

9.Jaja faszerowane w galarecie NA ZIMNO………………………………………...………….6zł/150g

10.Pomidory faszerowane twarogiem NA ZIMNO…………..………………………...………...8zł/szt.

11.Francuskie paszteciki(ciasto francuskie z pasztecikiem) NA CIEPŁO LUB ZIMNO………………9zł/szt.

12.Jaja po Szkocku(gotowane jajko oplatane mięsem)NA CIEPŁO LUB ZIMNO…………………...13zł/szt.

13.Buschetta na grzance czosnkowej NA CIEPŁO…………..……………………...…………...9zł/szt.

14.Grzanki z pastą jajeczną NA CIEPŁO LUB ZIMNO…………………………………...…….9zł/szt.

15.Boczek z daktylami smażony na głębokim tłuszczu NA CIEPŁO…………..………….....5,50zł/szt.

16.Camembertki Bombonierki NA CIEPŁO………..……………………………………..……..5zł/szt.

17.Panierowany ser NA CIEPŁO………..………………………………………………..…..…..8zł/szt.

18.Śledzie pod szubą NA ZIMNO………………………………………………………..…..…10zł/150g

19.Sałatka śledziowa NA ZIMNO………………………………………………………..……..9zł/150g

20.Schab ze śliwką NA ZIMNO………...……………………………………………..……..…10zł/100g

21.Skrzydełka po Kanadyjsku(w sosie pomidorowym na ostro)NA CIEPŁO……..…………….…...11zł/150g

22.Gołąbki w sosie pomidorowym NA CIEPŁO…………………………………………………11zł/szt.

23.Ryba po grecku NA ZIMNO……………………………………………………………….12zł/150g

24.Cukinia faszerowana mięsem NA CIEPŁO…………………………………………….……13zł/szt.

25.Papryka faszerowana ryżem i mięsem NA CIEPŁO………………………………………..13zł/szt.

26.Pstrąg pieczony(faszerowany masłem,czosnkiem i koprem) NA CIEPŁO…..……………….…….31zł/szt.

27.Pieczeń  Rzymska NA ZIMNO………..…………………………………………….…….13zł/200g

28.Sałatka jarzynowa NA ZIMNO……….………………………………………….………..42zł/500g

29.Sałatka z tuńczykiem(sałata lodowa, jajko, cebula, majonez, tuńczyk, ser parmezan) NA ZIMNO…..11zł/200g

30.Sałatka jezioro(biała kapusta, groszek zielony, szynka, majonez)NA ZIMNO…..…………………..10zł/200g

31.Sałatka(rzodkiewka, kukurydza, świeża papryka, majonez)NA ZIMNO…..………………...…….…8zł/200g

32.Ziemniaki (faszerowane boczkiem i cebulą i zapiekane w piecu pod serem) NA CIEPŁO…...…..…….10zł/200g

33.Bigos NA CIEPŁO…..………………………………………………………………...…...52zł/500g

34.Tarta z warzywami i serem NA CIEPŁO LUB ZIMNO…………………………………………50zł

35.Tarta ze szpinakiem i gorgonzolą NA CIEPŁO LUB ZIMNO…………………………………..52zł

36.Tarta z pomidorami i mozzarellą NA CIEPŁO LUB ZIMNO………………..…………………52zł

37.Tarta z grzybami NA CIEPŁO LUB ZIMNO…..………………………….……………………77zł

38.Pieczony łosoś z masłem i koprem NA CIEPŁO…..…………………………...………….19zł/200g

39.Zimne nóżki NA ZIMNO…...…………………………………………………………….....11zł/200g

40.Ratatuj NA CIEPŁO……………………………..………………………………………..…11zł/200g

41.Krokiety z kapustą i grzybami lub z mięsem NA CIEPŁO……………………………..…...12zł/szt.

42.Dorsz zapiekany pod serem z (pomidorami, oliwkami, czosnkiem i kaparami) NA CIEPŁO……...17zł/250g

43.Placuszki z cukini z sosem tzatzyki  NA CIEPŁO…..………………………...…………….11zł/200g

44.Sałatka ze szpinakiem (szpinak baby ,orzechy włoskie, gruszka, sos vinegret) NA ZIMNO…………10zł/150g

45.Tatar wołowy NA ZIMNO…………...………………………………………………….…31zł/300g

46. Placuszki z wątróbki z żurawiną NA CIEPŁO………………………………………...…..14zł/200g

47.Skrzydełka w glazurze na słodko NA CIEPŁO…………………………………………….12zł/200g

48.Naczosy z pastą jajeczną lub z makreli NA ZIMNO………………………………………..10zł/150g

49.Strogonow NA CIEPŁO……………………………………………………………..…….16zł/200g

50.Sałatka (sałata lodowa ,majonez, winogrona, kurczak) NA ZIMNO……………………………...11zł/200g

 

NAPOJE

 

1.Soki …………………………………………………………………………….300ml/5zł

-sok z czarnej porzeczki

-sok jabłkowy

-sok wiśnia-jabłko

-sok jabłko-brzoskwinia

-sok pomarańczowy

 

2.Napoje gazowane …………………………………………500ml/7zł

-pepsi

-mirinda

- 7 up

 

3.Woda z cytryną …………………………………………...300ml/4zł

4.Kawa termos …………………………………………………40zł/4l

5.Herbata termos………………………………………………. 40zł/4l

 

Zadzwoń i umów się na spotkanie aby ustalić szczegółowe menu.